Openingstijden Contact Links

Poorten

Een poort verleent toegang tot de tuin en zorgt voor veiligheid. Het belangrijkste aan een poort is dat hij goed functioneert. De poort moet stabiel zijn en goed te openen en te sluiten zijn.

Om dit te garanderen maken wij het overgrote deel van onze poorten op een stalen frame. Dit frame is thermisch verzinkt en daardoor onderhoudsvrij. Het frame voorkomt dat de poort gaat afhangen of kromtrekken.

Het stalen poortframe wordt bekleed met planken. U heeft een keuze uit (geïmpregneerd) Vuren of Douglas hout of  in tropisch hardhout (Bangkirai).

De poorten zijn verkrijgbaar in iedere gewenste hoogte. Wij hanteren 180cm als standaard hoogte

en verkrijgbaar in breedtes van 80 t/m 200cm , in geval van een dubbele poort tot maximaal 400cm.

De poorten zijn voorzien van dag- en nachtslot met cilinder. Bij zware uitvoeringen maken wij soms gebruik van een balk boven de poort ter versteviging of plaatsen een zwenkwiel of oploopplaat onder de poort. Dit is soms het geval bij een dubbele poort, waarbij ook valgrendels worden gemonteerd. De poorten zijn recht of getoogd leverbaar, eventueel met afdeklat. Smetsers kan ook voorzien in poorten op houten frame, waarbij ook sierlijke poorten tot de mogelijkheden behoren..

Wij komen de poort vakkundig ter plaatse monteren of bezorgen hem bij u thuis.

U kunt uw product natuurlijk ook zelf afhalen in Sint Oedenrode.

Bekijk daarbij de mogelijkheden in onze showtuin en vraag vrijblijvend een offerte aan.