Openingstijden Contact Links

Speeltoestellen

bologhuisjesHouthandel Smetsers is al ruim 20 jaar actief in het ontwerpen en fabriceren van kwalitatief hoogwaardige houten speeltoestellen. Wij durven zelfs te beweren dat wij hierin een pioniersrol hebben vervuld. Het toepassen van 1e klas materialen waarborgt een zeer lange levensduur. Wij zijn zowel op professioneel gebied (scholen, wijkverenigingen, kinderdagverblijven en parken)als in de particuliere sfeer actief.

De unieke speeltoestellenlijn van  Houthandel Smetsers onderscheidt zich van anderen door:

  • Het gebruik van hoogwaardige,  “zwaardere” materialen, deze maken het toestel een stuk stabieler en zorgt voor  een langere levensduur. De prijs-/kwaliteitsverhouding is hierdoor uitstekend.
  • Smetsers Speeltoestellen zijn uniek,  door onszelf ontworpen en worden  geheel met  eigen materialen vervaardigt.  Wanneer u kiest voor een speeltoestel van Smetsers wordt het toestel in zijn geheel bij u thuis afgeleverd of geplaatst.
  • Maatvoeringen  aan te passen aan uw wensen.

Materialen

Voor het maken van onze speeltoestellen maken wij voornamelijk gebruik van verduurzaamd hout. Dit hout is onder KOMO – certificaat verduurzaamd. Dat wil zeggen, veelvuldig huidcontact met dit hout vormt geen gevaar voor spelende kinderen. Het KOMO – certificaat waarborgt bovendien dat het hout volgens alle in Nederland geldende wetten en voorschriften is verduurzaamd met middelen die daarvoor zijn toegestaan. Verder worden in onze producten tropisch hardhout, plaatmaterialen en kunststof verwerkt.

Kwaliteit en Veiligheid

Twee andere zaken die bij ons hoog in het vaandel staan. Al onze professionele speeltoestellen worden gekeurd en voldoen aan de veiligheidseisen zoals die zijn opgesteld in het besluit Veiligheid Attractie- en Speeltoestellen. De bijbehorende veiligheidscertificaten zijn geaccepteerd door de Inspectie Gezondheidszorg. De particuliere speeltoestellen hebben het CE-keurmerk, en deze producten voldoen aan de EU normen.

Producten

Kiezen voor Smetsers Speeltoestellen is kiezen voor mooie, sterke en veilige producten die uitblinken in constructie en materiaalgebruik. Van klimtoren tot kinderhuisje en van schommel tot kabelbaan, wij verzorgen het allemaal. In onze brochure, Smetsers Speeltoestellen & Klimtorens treft u maar liefst 28 verschillende modellen aan. Deze brochure kunt u aanvragen via het contactformulier. Een gedeelte van ons programma kunt u bekijken in onze showtuin in Sint Oedenrode. Het is verder mogelijk uw wensen en ideeen door ons te laten vertalen. Maatwerk is op dit gebied een sterk punt van ons. Wij verzorgen ook de plaatsing van uw speeltoestel.

Accessoires

Bij ons hebt u een ruime keuze uit speeltoestel-accessoires.  O.a schommelhaken, schommelplankjes, klimtouwen, peuterzitjes, ringen, touwladders etc.  hebben wij veelal op voorraad. Meer informatie hierover vindt u bij” Overig Assortiment”, elders op deze site.  Ook deze brochure is aan te vragen via het contactformulier.